raaksdenburg-header.jpeg
RaaksDenBurg-header2
raaksdenburg-header3
previous arrow
next arrow

Raaks; het nieuwe Grandcafé op de Groeneplaats in Den Burg!

Grandcafé Raaks

U bent van harte welkom bij Raaks, ons Grandcafé op de Groeneplaats in Den Burg. Wegens overheidsmaatregelen zijn we momenteel uitsluitend geopend op ons terras. U bent van harte welkom vanaf 12.00 uur voor koffie, lunch of een borrel. De kaart biedt een variëteit aan verse vis-, vlees en vegetarische gerechten die uitsluitend met pure en dagverse ingrediënten worden bereid. Goede service staat voorop, want dat maakt het verschil.

Bas & Marjorie  

Bier van eigen eiland

Tussen de uitgestrekte groene weiden, aan de rand van De Hoge Berg, vindt u de Texelse Bierbrouwerij. Hier wordt speciaalbier gebrouwen met een Texelse twist: het vakantiegevoel in een bierglas! Tijdens een rondleiding door de brouwerij komen alle stappen van het bierbrouwproces voorbij. Grandcafé Raaks schenkt meerdereTexelse bieren van de tap en uit de fles. Deze variëren met de seizoenen mee. 

Openingstijden

We zijn momenteel uitsluitend geopend op ons terras. De voorlopige openingstijden zijn woensdag t/m maandag van 12.00 uur tot 18.00 uur. Reserveren voor een plekje op het terras kan aan de deur!

©2020 Raaks

Privacy

©2020 Raaks

Privacy