raaksdenburg-header.jpeg
RaaksDenBurg-header2
raaksdenburg-header3
TXNU_zomer2021_Raaks_01_StefanKrofft_2021.jpeg
previous arrow
next arrow

Raaks; het gezellige Grandcafé op de Groeneplaats in Den Burg!

Grandcafé Raaks

**Van maandag 9 januari t/m zondag 5 februari zijn we gesloten**

 

U bent van harte welkom bij Raaks, ons Grandcafé op de Groeneplaats in Den Burg. We zijn 6 dagen per week geopend vanaf 09.30 uur voor koffie, lunch of een gezellige borrel. Op vrijdag- en zaterdagavond kunt u bij ons ook terecht voor diner, de keuken is dan tot 19.30 uur geopend. De kaart biedt een variëteit aan verse vis-, vlees en vegetarische gerechten die zoveel mogelijk met pure en dagverse ingrediënten worden bereid. Goede service staat voorop, want dat maakt het verschil.

Bas & Marjorie  

Fijne plek voor lunch, borrel of tapas

Het terras is ruim opgezet en heeft de ideale zonsituering. Van ’s morgens vroeg tot ’s avonds kunt u een heerlijk plekje in de zon opzoeken en daarmee heeft het terras van Raaks de meeste zonuren van Den Burg. Het is er fraai aangekleed, met lichte zomerse kleuren en veel planten. Het is de perfecte plek om te genieten van heerlijke wijnen, Texelse bieren en mooie gerechten. 

Openingstijden

**Van maandag 9 januari t/m zondag 5 februari zijn we gesloten**

 

We zijn 6 dagen per week geopend vanaf 09.30 uur. Op vrijdag- en zaterdagavond serveren we ook diner en is onze keuken geopend tot 19.30 uur. Op zondag zijn we gesloten.

©2020 Raaks

Privacy

©2020 Raaks

Privacy